Wie ontmoet je in mij?


Leven in overvloed betekent het leven voluit leven. Alles eruit halen wat erin zit.

Ik ben Silvia van Duuren-Kristen. Ik vind veel voldoening als ik mijn cliënten verder kan helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik werk met jongeren en volwassenen. Als ik mijn hart volg dan kom ik altijd uit bij het kleine kind in de Volwassene. Wat mij raakt is enerzijds de levendigheid en anderzijds de grote kwetsbaarheid van het kleine kind.

Mensen typeren mij als: enthousiast, betrokken, deskundig en empatisch. Ik kan goed invoelen wat de ander nodig heeft en een liefhebbend persoon zijn. Ik ben blij met deze kwaliteiten, maar ze hebben ook een schaduwzijde. Als ik te veel met de ander bezig ben, cijfer ik mezelf te veel weg. Als jongste van vier kinderen uit een ondernemersgezin herken ik dit gedrag van vroeger. Met behulp van de karakterstructuren heb ik van binnenuit kunnen ervaren wat er nog te leren is/was: de verantwoordelijkheid bij de ander laten.

Iedere dag doe ik nieuwe inzichten op en leer ik nog bij. Ik volg cursussen, lees graag vakliteratuur en heb ervaren dat de mogelijkheden om persoonlijk te groeien in overvloed aanwezig zijn. Dit heeft me ertoe gebracht om te kiezen voor mijn bedrijfsnaam: Leven in overvloed.

Ik heb samen met mijn echtgenoot twee lieve kinderen (jongen 1996, meisje 1999). Ik heb Beleid en Management van de gezondheidszorg gestudeerd aan de EUR. Na het krijgen van mijn kinderen heb ik in 2008 de Lifecoaching opleiding Atma in Amersfoort gedaan. Omdat het werken met systemen mij veel heeft gebracht heb ik diverse vervolgstudies gedaan bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. Ik heb me in mijn werk gespecialiseerd in Transactionele Analyse, Systemisch Werken en vooral in de methodiek van de Karakterstructuren.

Grote dank ben ik verschuldigd aan mijn ouders, gezin en leermeesters: Wibe Veenbaas, Morten Hjort, Piet Weisfelt, en vele anderen die mij hebben gesteund in mijn ontwikkeling.

Ik ontmoet je graag om mijn kennis en ervaring te delen en je te begeleiden bij jouw persoonlijke ontwikkeling.


Foto: Myleneshoots

Opleidingen

Liefdesleven, Piet Weisfelt (2018)

Trainersopleiding, Phoenix Opleidingen, Utrecht (2018)

Leergang karakterstructuren-2, Ponjeeadvies, Wijchen (2017)

De Maskermaker, Phoenix Opleidingen Utrecht (2016)

Systemisch Werken, Phoenix Opleidingen Utrecht (2015)

Transactionele Analyse, Phoenix Opleidingen Utrecht (2015)

Registeropleiding Life Coaching, Atma Instituut Amersfoort (2009)

Beleid en Management van de Gezondheidszorg, Erasmus Universiteit Rotterdam. (1984)

Elzendaalcollege VWO, Boxmeer. (1976)

Diverse workshops Phoenix en elders

Werk

Coach voor jongeren tussen 12 en 25 jaar, Stimenz- Hfftig Apeldoorn (2011-heden)

Consultant World Health Organisation, Geneve, Zwitserland (1993-1996)

Beleidsmedewerker RIGG-Oost-Brabant, Uden (1990-1993)

Vrijwilligerswerk op school, in de wijk en op sportverenigingen (1993-heden)