Wat cliënten zeggen:

Famke 45 jaar:


Silvia heeft me inzicht gegeven van mijn relatie met mijn moeder, vader, partner en kinderen. Ik kan hierdoor beter begrijpen waarom ik doe zoals ik doe, en waarom de ander doet zoals hij/zij doet. De ander kan ik niet of nauwelijks beïnvloeden, maar mezelf wel.Mijn beeld van hoe de relaties zijn, is verhelderd en het is veel rustiger in mij geworden. Ik kan aan de ander laten wat van hem/haar is en volg veel duidelijker mijn eigen koers en kom krachtiger voor mijn mening uit. Als kind van, partner van, en moeder van sta ik steviger in mijn schoenen en de verbinding met mijn partner en kinderen is veel intenser geworden.Kim 30 jaar:

Ik vind Silvia zeer getalenteerd. Ze is oprecht en erop gefocust om cliënten te laten groeien. Ze heeft mij gestimuleerd om mijn uitdagingen werkelijk op te pakken. Ze heeft me gespiegeld om zo mezelf op een andere manier te ervaren. Ze creëert een veilige ruimte en kan grote veranderingen op een natuurlijke manier in gang zetten. De sessies met Silvia zijn intens en vervullend. Ze geeft inzichten die weken en zelfs maanden daarna nog doorwerken. Terugkijkend, verbaast het me nog steeds hoe goed ze me in slechts een paar sessies met mijn dreigende burn-out heeft geholpen!


betrouwbare coach, apeldoorn, luisteren, empathisch, probleem, spiegelen

Lisette 18 jaar:

Silvia gaat 100% voor je. Ze geeft mij telkens een positief gevoel zodat ik weer verder kan. Ze kan zich goed inleven in de persoon.

Allard 47 jaar:

Ik ga altijd onbewust de strijd aan met mijn broer. Silvia heeft me laten inzien dat ik op de verkeerde plek stond en dat ik me daarmee groter maak dan dat ik werkelijkheid ben.
Door mijn juiste plek te ervaren en deze ook te leven is het contact nu veel prettiger en gelijkwaardiger. Het klopt nu gewoon.

Nicole 24 jaar:

Silvia heeft mij bewust gemaakt wie ik werkelijk ben. Met de karakterstructuren heeft ze mij inzicht gegeven in mijn defensiemechanismen. Ik heb geleerd om te luisteren naar mijn gevoel en verantwoording te nemen voor mijn gedrag. Inmiddels begrijp ik ook beter waar dit gedrag vandaan komt. In lastige situaties heb ik voortaan de keuze: mijn oude gedrag volgen of niet. Ik raad haar van harte aan vanwege haar deskundigheid maar ook om wie ze is, de moeite die ze neemt en haar positieve insteek. Bereid je voor op een andere kijk op jezelf en de mensen om je heen. Veel leerzame momenten, plezier en succes toegewenst!

Workshop deelnemers:

Prettig, begaan, doortastend, inspirerend, heftig, rust, inzicht.

Ruben 22 jaar:

Silvia is een aardige, spontane, vrolijke en behulpzame vrouw die er 100% voor gaat. Ze geeft mij een blij en goed gevoel en om erachter te komen wat ik nu wil. Ze denkt met mij mee en legt veel uit.